Συχνές ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας

Συχνές ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας.

Με ποιες διαδικασίες προγραμματίζεται μία επίσκεψη;

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην σελίδα «επικοινωνία» ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6947295903. Το ραντεβού προγραμματίζεται την ώρα που επιθυμείτε το συντομότερο δυνατόν διαθέσιμο ή κατόπιν συνεννοήσεως ακόμα και εντός της ίδια ημέρας από την στιγμή της επικοινωνίας μας.

Πόσο γρήγορα προγραμματίζεται μία επίσκεψη;

Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της επικοινωνίας μας και εντός της ίδιας ημέρας μπορεί να προγραμματιστεί μία κατ’ οίκον επίσκεψη. Ωστόσο για την διενέργεια των νοσηλευτικών πράξεων κατ’ οίκον, απαιτείται παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού σας με τις πράξεις που χρειάζεται να γίνουν αλλά και τις οδηγίες του.

Πως οργανώνεται το πλάνο φροντίδας του ασθενή;

Με ένα τηλεφώνημα στο 6947295903 ερχόμαστε στο χώρο σας και καταγράφουμε τις ανάγκες σας με ένα ραντεβού και χωρίς κάποια χρέωση. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες αυτοδιαχείρισης σας, προτείνουμε ένα πλάνο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.

Χρειάζεται να έχω κάποια υλικά πριν από την επίσκεψη του νοσηλευτή;

Οι ανάγκες των ασθενών δεν είναι πάντα ίδιες. Συνήθως για μεμονωμένες νοσηλευτικές υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να διαθέτετε στον χώρο σας κάποιο συγκεκριμένο υγειονομικό υλικό και τα μέλη μας φροντίζουν για τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ωστόσο σε μακροχρόνια πλάνα φροντίδας μπορεί να χρειαστεί εξειδικευμένο υγειονομικό υλικό που συχνά καλύπτει ο ασφαλιστικός σας φορέας.

Πως διασφαλίζεται η επιστημονική εγκυρότητα του προσωπικού που με επισκέπτεται και η ταυτοποίηση των στοιχείων του;

Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι απόφοιτοι γηγενών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Νοσηλευτικής. Διαθέτουν την ανάλογη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και φέρουν την ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) ως είθισται από την νομοθεσία. Πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη ενημερώνεστε για τα στοιχεία του προσωπικού μας και μπορείτε να ζητήσετε την επίδειξη της επαγγελματικής του ταυτότητας.

Πόση ώρα διαρκεί μία επίσκεψη;

Η χρονική διάρκεια της επίσκεψης εξαρτάται από το είδος και την πολυπλοκότητα της νοσηλευτικής παροχής. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση της υπηρεσίας είναι ανεξάρτητη του χρόνου παραμονής.

Μπορώ να προγραμματίσω ραντεβού το Σάββατο και τις αργίες;

Είμαστε στην διάθεσή σας όλες τις ημέρες του έτους, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους ρυθμούς της σύγχρονου τρόπου ζωής.

Μπορώ να συνδυάσω πολλές υπηρεσίες με μία επίσκεψη;

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να εκτελεστούν διάφορες νοσηλευτικές πράξεις σε ένα ασθενή για την κάλυψη των αναγκών του, σύμφωνα με το νοσηλευτικό πλάνο. Πολλές φορές είναι επιθυμητός, ώστε να περιοριστεί το κόστος, ο προγραμματισμός των παροχών αυτών σε όσο το δυνατόν μικρότερο αριθμό επισκέψεων.

Ποιο είναι το κόστος των υπηρεσιών σας;

Το κόστος της υπηρεσίας καθορίζεται από τον αριθμό των επισκέψεων που θα χρειαστεί ο ασθενής καθώς και από το είδος των νοσηλευτικών πράξεων.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών από ομάδα νοσηλευτών υψηλής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.